Få råd til drømmefjernsynet

Vi danskere omgiver os med mange genstande, der gør vores hverdag både lettere og mere behagelig. Én af de genstande er et fjernsyn. De fleste mennesker har i dag et Tv, der kan danne grundlag for hyggelige filmaftener med kæresten, sportsaftener med kammeraterne eller julehygge med diverse julekalendere. Men et Tv koster også, og det kan være meget forskelligt fra Tv til Tv, hvor vi er prismæssigt. Hvis du skal have et nyt Tv, skal du derfor på forhånd overveje, hvordan du vil skaffe pengene til det.

Sådan sparer du op til et nyt Tv

  • Lån rentefrit 30 dage kan være en mulighed, hvis du står og mangler et Tv nu og her. Det kan for eksempel være tilfældet, hvis dit gamle er gået i stykker. Du kan desuden læse mere om at låne penge som ung på dk/kviklaan-18-aar/.
  • Hvis dit gamle Tv stadig virker, eller du har en god tålmodighed, kan du også spare op til det nye Tv selv. Det er den sikreste måde at gøre det på. Afhængig af hvilket Tv du gerne vil have, kan du regne ud, hvor mange penge du skal lægge til side hver måned for at nå den estimerede tidshorisont. Du kan blandt andet spare penge på mad og fornøjelser. Spørg derfor dig selv, om du har brug for de par sko i shoppingvinduet eller den tur på cafe med veninderne. Hvis ikke du vil gå glip af at være social med dine venner, kan du også foreslå, at I for eksempel laver og spiser brunch hjemme hos en af jer i stedet for at gå på restaurant.
  • Du kan også spare ekstra penge op, hvis du tager et job ved siden af dit studie eller dit arbejde. Med et ekstra job vil det samtidig også gå hurtigere.