Forsikringsselskaber ride stormen mens forbrugernes hævder skrubbe

Vi har lige haft det første år-årsdagen for flash oversvømmelser, som indtraf på Boscastle i Cornwall. Oversvømmelserne så nogle af de værste skader udvirket af pludselige regnskyl i Det Forenede Kongerige i mange år.
Syndfloden var forårsaget af resterne af en orkan, der krydsede Atlanten, indsamle store mængder vand passerer, og blev derefter skubbet højt over et område inde i landet af landsbyen deponering ca 1.500 m liter (330 m gallon) af vand inden for to timer.
På det tidspunkt forsikringsselskaber estimering af regningen for kommerciel skade til lokale virksomheder, ville være så højt som £15m.
Der er måske nogle komfort for forsikringsselskaber, idet det kunne have været værre. Orkanen Charley, som ramte Florida omkring samme tid, koste over en anslået £6.
I August i år, kun en uge efter Birmingham var ramt af en tornado, beboere i Bristol vidne til en twister, som var op til 1000 ft (300metres) lang fejer hen over himlen over de sydlige forstæder. Twister fejede hen over en 15-mile område, herunder i Whitchurch, forstæder og kom tæt på forårsager udbredte tingskade.
Både regeringsorganisationer og forsikringsselskaber har indrømmet, at med global opvarmning, stigende, de har oplevet en stigning i antallet af alvorlige vejret tilknyttede hændelser.
Miljøagentur regeringer har erklæret, at “klima forudsigelser viser også, at Storbritannien vil være mere blæsende. En undersøgelse tyder på 30 procent flere storme i Wales og det sydlige England i vinter, øger risikoen for en anden storm, i 1987, som forlod £2 milliarder af skader i kølvandet.”
Ifølge Det Europæiske Miljøagentur er”aktuelle estimater at peak floden løber i Storbritannien kunne være 20 procent højere af 2080. Dette kan have stor betydning for zonerne oversvømmelse af floder – i en gennemgang af oversvømmelse forsvar sidste år, det Europæiske Miljøagentur fandt at en tiendedel af befolkningen i England og Wales nu bor på flodsletter… Kombinationen af havoverfladen stige med højvande og ændringer i vind kan øge hyppigheden af ekstreme vandstande — og dermed risiko for oversvømmelser — i nogle øst kyst placeringer af ti, eller endda, twenty-fold. ”
Sammenslutningen af britiske forsikringsselskaber (www.abi.org.uk/) støtte dette Se angivelse i en nylig rapport, at “i Det Forenede Kongerige, klimaændringer kunne øge de årlige udgifter til oversvømmelse af næsten 15-fold af 2080s under de høje emissioner scenario, fører til potentiale samlede tab fra floden, kystområder og urban oversvømmelse af mere end $40 mia (£22 mia).”
Nogle forsikringsselskaber havde truet med at starte annullering høj risikopolitikker, medmindre regeringen investeret kraftigt i at yde forbedret oversvømmelse forsvar. Som led i cost benefit undersøgelser, har regeringen indført nye oversvømmelse planlægningsproces, hvilket betyder, at stærkt befolkede flodsletter som Vale of York vil modtage yderligere hjælpe med forsvar, men mindre befolkede områder kan ende med noget. Disse foranstaltninger til at hjælpe nogle af de mere stærkt befolkede områder mod oversvømmelse, men gør ikke noget for regioner med lavere befolkningstæthed og giver ingen beskyttelse mod andre kostbare nødsituationer såsom orkaner eller terrorhandlinger.
En nylig rapport fra forsikringsselskabet Axa advarede om, at færre end 50% af de små virksomheder ikke har en plan for at sikre, at deres virksomhed kan overleve, bør de blive ramt af en nødsituation eller katastrofe. AXA fremhævet at mange virksomheder, især i sydøst, ikke er omfattet mod miljømæssige risici såsom brand og oversvømmelser, og færre har nogen beskyttelse mod terrortrusler nu høj profil.
Efter en påstand, som for en brand eller oversvømmelse, vil de fleste husstandens forsikringer dække omkostningerne ved alternative overnatningsmuligheder, hvis ejendommen er ubeboelig; ligeledes har mange virksomheder business afbrydelse dække, der vil betale prisen for alternative overnatningsmuligheder, men dette ikke er altid garanteret og du har brug for nøje at kontrollere den politiske formulering.
Selv om du har forsikring, skal du sikre, at det er egnet til dine behov. Uanset hvor du får din forsikring, uanset om det er fra en direkte forsikringsselskabet som Norwich Union, mæglere som Endsleigh, eller gennem sammenligning sites som Moneynet (), det er meget vigtigt at tjekke alle dine dækning detaljer. Mange mennesker i Boscastle mente, at de helt blev beskyttet, kun for at opdage efter oversvømmelserne, de var blevet ofre for manglende forsikring. Hvis niveauet af cover fremstillet ikke er tilstrækkelig, kan derefter forsikringsselskaber kun betale en del af en fordring, tager den opfattelse, at du har under-betalt på præmier. Flere beboere i Boscastle står forsikring mangler på op til 50 procent.
Heldigvis i Boscastle oversvømmelser, trods frygt fra redningstjenesterne, var der ingen tab af menneskeliv; men som brandmænd union frygt efter London bombningerne, udelukkelsesbestemmelserne placeret i livsforsikring politikker kunne betyde at mange personer ikke i øjeblikket har nogen dækning for visse uforudsigelige nødsituationer begivenheder, som er ude af deres kontrol .
Resultatet ser ud til at være, at den nuværende situation er en af caveat emptor, eller “lade køber pas på”. En situation, der er tilbøjelige til at blive værre med global opvarmning, forårsager øget ekstreme vejrforhold og stigende terrortrusler. I slutningen af dagen, for forbrugerne til at sikre, at de har den korrekte finansielle beskyttelse, skal de faktisk læst alle officielle dække dokumenter, kontrollere detaljerne og undersøge alle klausulerne, når de tager ud et finansielt produkt, hvis de ikke skal finde sig ud af lommen når en påstand skal gøres.