Høste de fantastiske fordele ved at skrive E-zine artikler

Markedsføring på et budget er hård. Dette er en universel sandhed, som alle ejere af små virksomheder står over for. Den mest effektive små sparsommelig marketing forretningsstrategi tilgængelige skriftligt og indsende artikler til websteder, e-tidsskrifter, magasiner og nyhedsbreve. Anført nedenfor er nogle af de fantastiske fordele du kan opnå ved hjælp af denne teknik.
1) artikel oprettelse og indsendelse er en helt gratis markedsføring metode! De eneste omkostninger er et par timer af din tid til at skrive en artikel og tilbyde det til offentliggørelse.
2) velskrevet artikler position forfatter som ekspert samtidig øge troværdigheden og uddanne læserne om deres virksomhed, ydelser og produkter. Mange internet gurus startede deres karriere ved at skrive og udgive artikler på internettet.
3) artikel forfattere tildeles en by-line med hver artikel, der vil give læserne til at klikke sig igennem til en hjemmeside hvor de kan konverteres til e-zine abonnenter til betalende kunder.
4) en god artikel kan bruges igen og igen når tilpasset til forskellige målgrupper, hvilket reducerer behovet for dig for at skrive nye artikler så ofte.
5) mange publikationer vil arkivere din artikel på deres websted, så du får en varig metode til at fremme.
6) skrive og indsende artikler vil hjælpe dig med at få indgående links til dit websted. Disse er ikke “link farm” kvalitet golfbane – disse er den højeste kvalitet links tilgængelige og de påvirker din søgemaskine placeringer i overensstemmelse hermed
7) din artikel kan offentliggøres på webstedet, optimeret til søgemaskiner og indsendt i overensstemmelse hermed for at øge din søgemaskine trafik.
8) i flere artikler du skriver og offentliggør på dit websted, jo længere din besøgende vil bo og udforske dit websted.
9) du kan bruge dine publicerede artikler at nå frem til potentielle partnere eller joint venture-partnere, der vil, fremme igen din forretning for dig.
10) ud over at fremme din forretning, affiliate tjenester og produkter du kan skrive artikler for at fremme dine foretrukne program til at supplere din indkomst.
Selv hvis du har lidt skrive talent kan du leje en ghostwriter til at skabe en effektiv, informative artikel ved hjælp af din byline og derefter kan du bruge denne artikel til at bringe i flere besøgende til dit websted, flere abonnenter på dit nyhedsbrev og mere betalende kunder til din virksomhed. Nøglen er at forstå at en velskrevet, underholdende og oplysende artikel er mere værd end en betalt annonce i enhver publikation. Som
dit markedsføringsbudget vokser du kan tilføje vægt til din artikel ved at købe en lille e-zine annonce i publikationen, for den samme dato din artikel vil blive offentliggjort.
At skrive og indsende artikler er en gratis forfremmelse værktøj, men det tager tid. Det vil tage adskillige timer at indsende en artikel til alle tilgængelige overførselssted og det kan tage seks til otte uger til offentliggørelse. Når din artikel er offentliggjort vil det skabe en langvarig strøm af målrettede besøgende på dit websted, som ingen andre fremme metode kan udrette. Med hver efterfølgende indgivelse bliver processen hurtigere og nemmere.
Forfatteren giver genoptryk tilladelse til alle spillesteder, så længe copyright og by-line er inkluderet intakt.
© Davis Virtual Assistance, 2003.