Nogle gange kan man ikke se skoven får bare træet- her får du overblikket

Det virker simpelt, når man siger ”en vakuumpakker”. Men ligesom en masse andre ting, så ser det på ydersiden ud som ingenting, men når man så går ind i sagen, og går mere i dybden, vil man finde ud af, at der er en verden til forskel mellem kvalitet og kvantitet.

 

Vakuumpakkeren er ikke en undtagelse, og det ved eksperterne også. En ekspert kan være mange punkter.

Intet mindre end eksperter har sammensat en liste over 8 vakuumpakkere, der ikke bare er gode, men som er elite, og det er derfor, at de er endt med at have fået en plads på listen over de bedste 8 vakuumpakkere i den store vakuumpakker test.

 

Fra 8 til 1, men frygt ej- du bliver holdt ved hånden fra start til slut

Når du skal vurdere hvilken vakuumpakker, du skal anskaffe dig, så er de væsentlige og hovedsagelige parametre vakuumtryk, vakuum hastighed, effekt, pris og ekstraudstyr.

 

Vakuumtrykket ligger enormt højt gennem hele testen. Det gør det, fordi man skal huske på, at der er toppen af toppen af vakuumpakkere, som er vurderet og rangeret, og det sikrer altså en høj standard over hele linjen. Vakuumtrykket ligger på 0,8 bar, undtagen ved modellen Caso FastVac 500, der topper med hele 0,9 bar.

 

Vakuumhastigheden er højest i modellen Caso Fast Vac 4000, der kan trække hele 20 liter luft ud i minuttet. Det er enormt meget, og det sikrer også en hurtig vakuumpakning, der særligt er en fordel, hvis du har en stor opgave foran dig.

Hvis hastigheden derimod ikke er så vigtig for dig, og vakuumpakkeren mere er til et mindre og mere hverdagsagtigt brug, kan du med fordel vælge en CASO VC10, der også kan trække en høj mængde luft ud, nemlig 9 liter i minuttet, men som kun koster 438 kroner!

 

Det er en smagssag, og det er værd at overveje hvad man skal bruge sin vakuumpakker til, og hvor meget man kommer til at bruge den- det kan nemlig betyde meget for dit optimale valg,