Trykladning hemmelige 4, kreditkort Utopia

DU SCRATCH MIN RYG, OG JEG VIL KØBE NOGLE MERE ØL!

Lad os bare tage et kort øjeblik at opsummere:

Hvis du har fulgt på denne rejse med mig, ved lære de 5 Super-opkrævet hemmeligheder til kreditkort Utopia, så nu 3 meget vigtige ting:

Nu ved du hvordan du drage fordel af nul til lav rente kreditkort tilbud.

Du ved nu, at der er sikkerhed i tal, og du ved magiske “Who’s Who” af de største kreditkortselskaber. Du ved, at en af dem, efter min mening står for forbrugerne.

Nu ved du hvordan man tager en lav rente kreditkort med en belønningsprogram, og omdanne det til en penge at gøre teknologi, som alvorligt kunne forbedre din finansielle hus.

Med mig? God. Disse er alle væsentlige fundamenter, som du skal følge for at leve i kreditkort Utopia med mig.

I virkeligheden, ville du tror, at der ikke er meget mere der kan gøres.

Sidebemærkning: Jeg håber du er ved at indse styrken af disse oplysninger.

Det kan synes enkelt, men du gør det? Lol Så vær smart. Studere denne information, overveje disse indsigter, og gå videre med dem, så du kan virkelig få gavn af denne hemmelige viden.

På Secret, #4:

1) det er meget vigtigt at utopister dækker alle baser, og efterlader ingen.

3 hemmeligheder vi har dækket, virkelig håndtere dem af os, der har forholdsvis god kredit.

Nu, hvis du ikke har “god” kredit, venligst ikke kassere disse forudgående ideer.

Jeg havde ikke “god kredit” én gang. Hvem bekymrer sig? Hvor mange mennesker, små virksomheder, selskaber og store industrielle lande, har sagt nøjagtig det samme?

2) så, ikke føle venstre ud.

Bevæge sig mod kreditkort Utopia som et mål at bevæge dig i aktion.

Vores hjemmeside (og mange andre fine hjemmesider omkring internettet) kan give dig med mange, mange ressourcer til at arbejde på din gæld problemer, eller din kredit score spørgsmål, eller hvad.

Du kan blive overrasket over hvor hurtigt du kan gå fra punkt A til punkt B.

(Her er et tip: Spild ikke tid. Find assistance. Ikke gå på det alene.)

3) at få tilbage på sporet: ønsker en nul interesse kreditkort tilbud? Vil en lav rente, ingen årsafgift, incitament-baserede tilbud?

Godt, hvis du kæmper med kredit- eller gæld, så vil det første skridt er at løse problemet fra en anden synsvinkel.

Give op på Visa®, MasterCard® og AMEX®… Mindst den “usikker” form, og i det mindste for nu.

Der er intet galt med anvendelsen, og forsøger, men hvis du har været skruet ned, er der andre måder at gå.

4) hemmelighed #4, afsløret i en analogi:

Bor du i en lille by? Hvis du gør, kan du have en lille by pub. Er alle kender dit navn? Bartenderen kender dig, og ved drikke du indkvartering? Kan du gå ind i din pub efter arbejde, og ned efter en lang dag med arbejde i kulminerne under en stiv? Måske er det ikke payday endnu. Tror du, bartenderen bekymrer sig? Naturligvis ikke! Han ønsker du kommer, så han kan flytte sit lager af fine øl og spiritus. Han kender dig. Hvad laver han så? Lad os sige det er 1800-tallet, og der er ikke sådan noget som “kreditkort” blandt vores sparsomme kul-arbejdende lille by klan. Hvad laver han?

Ret! Han kører du en fane.

Ingen renter, ingen bekymringer, nogen big deal. Han kører en fane. Hvorfor? Fordi han ved, du er god til det, og han flytning oversigt. Han er ligeglad om interessen, fordi han gør en fortjeneste ved salg af sin øl. Han ved hvor du bor, og han ved, du vil betale ham tilbage i et par dage når du kommer en drink, når du få betalt. Det er en virtuel sikkerhed.

Nu du, lille by øl drikker kul arbejdstager, er du helt fint med dette. Drink omkostninger du den samme om du havde kontanter nu eller senere, og bartenderen kører du en fane, til gengæld sælger du mere lager. Alle arbejder sammen.

Du scratch min ryg, og jeg vil købe nogle mere øl.

5) begrebet gratis “kredit” forudsat for at købe lager, er ikke et nyt begreb.

Som du kan se, har det været rundt i lang, lang tid. I moderne tider har det imidlertid enormt program for folk med “dårlige” kredit spørgsmål.

Hemmeligheden er, at du købe merchandise (på ting du allerede har brug for, eller er allerede købe) næsten udelukkende fra de handlende villige til at give dig kredit ved lav til ingen interesse.

Så mens du tror, du er i en hård holdning med kredit problemer, du faktisk vende det rundt, og lad det blive forbrugernes købekraft.

Eneste butik med købmænd at ridser din ryg.

Med mig?

6) nu, hvor finder du disse købmænd?

Nå, i den virkelige mursten og mørtel verden er det ikke så svært.

Du kan starte med stormagasiner, gas cards, møbler butikker, elektronik butikker, juvelerer og en række andre butikker, som du kan gøre forretninger med.

Jeg kan ikke garantere, at de vil godkende dig. Men mange af disse købmænd kører deres kredit institutter internt, og som vores bartender, de er interesseret i at flytte lageret.

Så jeg ville ikke tage et “nej” til at betyde, at alle vil sige “nej”. Ikke sandt.

Mange af de større corporate kæder tilbyder ikke lav til ingen renter. Men næsten alle af dem tilbyde store rabatter på første køb som incitamenter til at komme i gang.

Som skrivning af denne artikel, for eksempel, tilbyde både JCPenney® og Target® 10% rabat på “nye konti”. Desuden, tilbyder de fleste af dem nul interesse når saldi er betalt ud hver måned, og nogle af dem tilbyder forskellige planer opfylder forskellige kundes kredit situationer.

Ser også, at no forrentede incitament tilbud, der foregået i mange større-billet poster. Tv-apparater, møbler, osv.

Du vil også finde mange udskudt betaling incitamenter som du kan bruge til din fordel, eller som du kan bruge som en no forrentede situation.

Du nødt bare til at shoppe rundt. De er derude.

7) nu, hvad med cyber-space? Er der et sted at drage fordel af denne back-skrabe hemmelighed i Silicon? Faktisk, ja! Der er. Tjek denne ud:

Mange shopping portaler online har indset fordelen af at arbejde med “dårlige” kredit kunder, og skrædder-gør en shopping oplevelse, der passer til disse specialiserede behov. Vi har opført flere på vores hjemmeside, men selvfølgelig, kan du finde dem på enhver søgemaskine eller andre velrenommerede websteder rundt på internettet.

I en nøddeskal, tilbyder shopping hjemmeside et medlemskort til at gøre køb på kredit. Du gå til online indkøbscenter, gøre dine indkøb for ting, du ville allerede købe alligevel, og opbygge eller genopbygge dit kredit score. Shopping portalen hjælper dig ud ved at rapportere din kredit aktivitet til den store kreditoplysningsbureauer bureauer, som til gengæld forbedrer dit kredithistorie.

Derudover omfatter medlemsfordelene ofte gange sådanne ting som rejse rabatter, udlejning bil rabatter og gratis kreditrapporter.

De annoncere næsten altid garanteret kreditlinjer på op til $7500, og incitamenter til at deltage kan omfatte gratis merchandise (såsom en gratis DVD-afspiller), eller en merchandise voucher.

Kigge efter 30 dages pengene-tilbage garanti, og søger ingen årlige gebyrer, og ja, kigge efter “Nej interesse” på kredit.

De fleste af disse steder vil kræve en upfront indmeldelsesgebyr, men derefter de straks vende rundt og giver en merchandise voucher. For eksempel, en portal afgifter $150 for upfront medlemskab gebyr, men derefter giver straks en voucher på $200 for merchandise på deres websted.

Fordi deres kunder har generelt en dårlig kredit historie, de kræver undertiden en indledende betaling, eller “ned betaling” ved køb af indtil en relation er etableret, men hey lytte. Hvad så? Hvis du har kredit problemer, skal du begynde at genopbygge kredit relationer eller andet sted. Det er sikker beats Layaway!

Sikke en kreativ måde at løse dette problem. Alle vinder.

Du scratch min ryg, og jeg vil købe nogle mere øl!

I mellemtiden, du flytter tættere og tættere til kreditkort Utopia perlemorsfarvet porte!

Vi har nydt at give denne information til dig, og vi ønsker dig held og lykke i din stræben. Husk at altid finde gode råd fra dem, du har tillid til, og aldrig vende ryggen på din egen sunde fornuft.

Udgiverens retninger:

Denne artikel kan frit distribueres så længe som ophavsretten, forfatterens oplysninger, ansvarsfraskrivelse, og en aktiv link (hvis muligt) er inkluderet.

Disclaimer: Udtalelser og udtalelser i artiklerne, anmeldelser og andre materialer heri er dem af forfatterne. Mens hver omhu i udarbejdelsen af disse oplysninger og ethvert forsøg på at fremlægge ajourførte og nøjagtige oplysninger, kan vi ikke garantere, at unøjagtigheder ikke vil forekomme. Forfatteren vil ikke blive holdt ansvarlig for ethvert krav, tab, skader eller gener forårsaget som følge af eventuelle oplysninger inden for disse sider eller oplysninger via dette websted.